Onze diensten


ML Luchthavenvervoer:

Iedereen kent het wel. U hebt een mooie vakantie of zakenreis geboekt en u heeft niet onmiddellijk iemand die u naar de luchthaven kan brengen. Met eigen wagen naar de luchthaven rijden is geen optie vermits de parkings aan de luchthaven peperduur zijn en uw auto daar misschien ook niet altijd zo veilig staat. ML zorgt dat het anders kan en brengt u comfortabel en aan een afgesproken tarief naar de luchthaven van uw keuze. Een privéchauffeur haalt u op in een klassewagen en brengt u tot aan de vertrekhal of haalt u op in de aankomsthal van de luchthaven, helpt u met uw bagage en brengt u naar uw bestemming. Zo hoeft u zich geen zorgen maken over files of parkeren. ML zorgt voor zalig zorgeloos reizen.
U kunt steeds vrijblijvend contact opnemen om meer informatie of een prijsofferte te vragen. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing en zorgen er voor dat u zonder problemen zorgeloos op reis kunt vertrekken.

Zakenvervoer met chauffeur:
ML verzorgt uw zakenvervoer op maat. Maak uw keuze uit ons aanbod supercomfortabele luxewagens of busjes en laat uzelf, zakenpartners, klanten, of medewerkers in alle rust en stijl vervoeren. Voor één of meerdere wagens of minibusjes in binnen- of buitenland, voor een evenement of diplomatieke missie of voor al uw VIP-transporten, hoe groot of klein ook, kan u bij ML terecht. Onze chauffeurs zijn stijlvol gekleed in uniform of kostuum en hebben de juiste kennis en ervaring in het vervoer van toppolitici, notabelen, royalty of sterren. Wij garanderen voor alle ritten discretie en respect voor uw privacy.

ML City Trips:
Wilt u op reis in binnen- of buitenland, dan is ook ML hiervoor graag uw partner. Hebt u een idee om ergens naar toe te gaan, neem dan snel contact op met ML. Vertel ons wanneer en waar u naar toe wilt en wat uw wensen zijn, dan maken wij u graag een prijsofferte voor een verzorgde, comfortabele, luxueuze reis of VIP arrangement op maat.

ML-Bob:
Hebt u onverwachts toch een glaasje te veel gedronken, heeft het feestje te lang geduurd, of voelt u zich om één of andere reden niet fit genoeg meer om naar huis te rijden, dan is achter het stuur kruipen niet verantwoord!
ML heeft voor u de oplossing. U boekt online, via de app, per email of belt ons op en wij komen zo snel mogelijk naar de afgesproken plaats waar u zich bevindt. Vervolgens brengen wij u en uw voertuig op een veilige en comfortabele manier naar huis. U hoeft zich dan over niets zorgen te maken en uw wagen staat bij u thuis ter beschikking tot wanneer u weer klaar bent om er zelf gebruik van te maken.

Gereserveerd privévervoer, verhuur met chauffeur en taxidiensten.
Ook hiervoor Is ML uw partner. Indien u kiest voor gewone ritten, zonder voorkeur van het voertuig waarmee u vervoerd wordt, dan rijdt u erg luxueus aan het gewone taxi-tarief van de streek waar u zich bevindt.
Via de ML-app kunt u zelf uw wagen reserveren en inplannen. Via de app kunt u immers zien welke wagens beschikbaar zijn en waar en wanneer ze vrij komen.
Telefonisch of per email reserveren kan ook en dan zal de planning van ML het nodige doen om u tijdig te bedienen.

ML Business-Shuttle voor bedrijven.
Met de ML Business-Shuttle kan u rekenen op een stipte dienstverlening voor groepen van max. 8 personen per busje. Op het gewenste tijdstip brengen wij u naar Business-meetings, congressen, beurzen, vergaderingen, feesten, evenementen voor teambuilding,e.a..
De ML Business-Shuttle kan ook gecombineerd worden met luchthavenvervoer of/en hotel-service om eventueel later weer opgehaald te worden voor de transfer naar het evenement waar deze pendeldienst voor ingehuurd is. Vanwege het succes van deze shuttle-diensten raden wij u aan om tijdig uw ritten te boeken zodoende dat wij alles netjes kunnen inplannen, bevestigen en perfect afwerken. Indien u niet weet hoe laat u zult vertrekken op dit evenement, kunnen de chauffeurs u ter plaatse opwachten. Uiteraard moeten deze wachttijden wel aangerekend worden.
Vraag vrijblijvend een prijsofferte en krijg binnen de 24 uur antwoord.

ML Shuttle-diensten (pendeldienst) voor Private personen of groepen.
Met de ML pendel-dienst kan je rekenen op een stipte dienstverlening voor private personen of groepen van max. 8 personen per wagen of busje. Op het gewenste tijdstip bengen wij u naar hotels, restaurants, feesten, café’s, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, dokters, tandartsen, kappers, winkels, e.a.. Vanwege het succes van deze pendeldiensten raden wij u aan om tijdig uw ritten te boeken zodoende dat wij alles netjes kunnen inplannen, bevestigen en perfect afwerken.
Vraag vrijblijvend een prijsofferte en krijg binnen de 24 uur antwoord.

Speedcollis voor bedrijven en particulieren
Snel transport voor pakketjes over gans Europa. Ook hier is ML uw partner. Wilt u een pakketje, of meerdere kisten of palletten snel en veilig van de ene naar de andere plaats binnen Europa vervoeren, dan staan wij ook hier voor u klaar en brengen wij uw pakket zo snel mogelijk ter plaatse tegen een afgesproken en correcte prijs.