Word partner bij ML Taxi

ML-More Luxury geeft alle zelfstandige taxibedrijven en -chauffeurs de kans om samen met hen digitaal te gaan en zo veel meer ritten binnen te halen.

ML-More Luxuxry maakt een eind aan al de verloren en lege terugritten.

ML-More Luxury zorgt er via z’n app en centrale voor dat alle ritten die u voor ML uitvoert, onmiddellijk doorgestuurd worden naar Chiron, waardoor u ook niet hoeft te investeren in extra hard- of software. 

ML-More Luxury, werkt alleen met zelfstandige taxibedrijven, die ervaren zijn, zwaar geinvesteerd hebben in hun zaak en goede service kunnen bieden met ervaren chaufeurs en echte luxueuze taxivoertuigen of voertuigen voor individueel bezoldigd personen-vervoer.

ML-More Luxury, bied u een digitaal platform aan waarop uw wagens gepubliceerd worden op hun website en app, waardoor de klanten u onmiddellijk kunnen boeken.

Op deze manier zult u veel meer werk verwerven, want ML-More Luxury doet publiciteit op alle mogelijke manieren en zal alle bedrijven, cafés, hotels, e.d. aanschrijven met de vraag om met ML en u samen te werken.

U zult ook zien dat ML-More Luxury naar de toekomst toe op alle evenmenten aanwezig zal zijn om alle organisatoren, personeelsleden, artiesten, sportvedetten en publiek bij te staan in hun transport en individueel personen vervoer.

Iedereen zal op de ML-More Luxury website en app kunnen zien wanneer u beschikbaar bent of komt.

Het is de bedoeling dat we op deze manier een einde maken aan alle verloren- en lege terugritten.

Iedereen zal online kunnen zien waar en wanneer u vrij komt en u bijgevolg rechtstreeks kunnen boeken.

Uiteraard zullen er naast de digiale opdrachten ook nog bestellingen via telefoon of email gedaan worden bij ML-More Luxury. 

Geen probleem, ook deze ritten gaan naar de ML-More Luxury centrale waar deze ingeven worden in het systeem en waardoor ook deze ritten over jullie verdeeld zullen worden, zodoende dat u aansluitend kunt blijven rijden als u dat wenst.

Want u bepaald uiteraard immers nog steeds zelf wanneer u werkt en wanneer het tijd is om vrij te nemen of te pauzeren. U kunt u wagens op alle momenten uit- en/of inschakelen en u op deze manier ter beschikking stellen.

U blijft immers steeds zelfstandig en uw eigen werkgever.

Voor meer info via [email protected] of maak een afspraak voor een vrijblijvend verkennend gesprek om deze onderneming en samenwerking toe te lichten.